Clip-on sets

Vårt löshår med clip-ons av hög kvalitet är gjorda av 100 % äkta Remy-hår för ett sagolikt långt & fylligt hår på mindre än 5 minuter. Mycket skonsamt och lika enkelt som ett hårspänne.

Natural Set
Natural Set Mer volym för fint hår 75 g äkta löshår Till produkten
Volume Set
Volume Set Längd & volym för fint hår 125 g äkta löshår Till produkten
Luxury Set
Luxury Set Längd & volym för normalt hår 165 g äkta löshår Till produkten
Luxury Plus Set
Luxury Plus Set Längd & volym för tjockt hår 215 g äkta löshår Till produkten

Vill du ha ännu mer volym?

Ge ditt hår en extra volymboost! Löshåret med clip-on volumizer (1 styck) är särskilt fylligt och voluminöst och är på så vis ett perfekt komplement till våra löshårset med clip-on eller separat för att fylla ut ditt hår.

Till produkten
Clip-on Volumizer new

Hair Extensions Live

Instagram Stories

 • Mina Maliya
  Mina Maliya Clip-In Tutorial & Styling
 • Janine Wiggert
  Janine Wiggert Clip-In Extensions Tutorial
 • Janine Pink
  Janine Pink Clip-In Extensions Tutorial
 • Denise Kappes
  Denise Kappes Clip-In Tutorial & FAQ

Har du fler frågor?Vi hjälper dig gärna!

Vanliga frågor

Livslängden beror främst på hur ofta du använder löshåret med clip-ons, men också på hur väl du tar hand om det. Vid daglig användning kan du använda det i upp till 6 månader, vid tillfällig användning i upp till 12 månader eller till och med ännu längre.
Vårt löshår färgas med ett särskilt färgsystem, det s.k. "Multi-Tone Adapt Coloring System". Flera liknande nyanser bearbetas till en ny mångfacetterad färgnyans som lättare smälter in i ditt eget hår och gör att man inte lägger märke till små färgskillnader. Detaljerade färgbeskrivningar hittar du i vår färgguide.

Fortfarande osäker? Mer information om våra personliga färgrådgivning hittar du här.
Vi har tagit fram en fin bild så att du enkelt ska kunna ta reda på det. Klicka helt enkelt på länken "Längdguide" för att se bilden när du väljer längd.
För en perfekt hårvård (och lång livslängd) av vårt löshår rekommenderar vi att du enbart använder vår Special Care-hårvårdsserie eftersom den är bäst anpassad efter våra löshårsprodukters behov. Made in Germany!
Självklart! Våra hårförlängningar av äkta löshår kan, precis som ditt eget hår, plattas, fönas, lockas och stylas som du vill.
Det finns egentligen inget som talar mot färgbehandlingar eftersom våra hårförlängningar är gjorda av 100 % äkta löshår av hög kvalitet. Vi rekommenderar att du tonar det försiktigt vid behov, men avråder från att bleka och blondera löshåret.
Vi har öppet köp i 30 dagar, vilket betyder att du kan returnera alla produkter som du inte vill behålla utan problem. Läs mer om detta under retur.